Pappardelle med Karl Johan svampe

65,00DKK

Prøv også..

  • Risotto med asparages og porre

    Risotto med asparges og porre

    Mad til 2 portioner

    65,00DKK
  • Kartoffelmos med Karl Johan svampe

    Kartoffelmos med Karl Johan svampe

    Mad til 2 portioner

    65,00DKK

Pappardelle med Karl Johan svampe er en fantastisk ret. Både på grund af pastaen og de lækre svampe, som begge er sikre hits i det italienske køkken. Tilberedt: Ca. 850 g

Tilberedt: Ca. 850 g / Mad til 2 portioner

Karl Johan svampe er vældigt populære i Italien. Der hedder de Porcini, som betyder “lille gris” – og navnet hentyder til, at svampene har et fast og meget velsmagende kød, som kan minde lidt om grisekød i struktur og karakter.

Her har vi sat de lækre Karl Johan svampe sammen med pappardelle, som er en bred pasta med æg, serveret i lange strimler. Blandt italienere er pappardelle kendt som en luksus-pasta. Du må gerne slubre, når du spiser denne ret – pappardelle kommer nemlig af det italienske ord for at slubre, pappare, og det er jo heller ikke altid, man kan lade være med det, når man spiser de lækre pastastrimler.

Karl Johan svampe har en umami-mættet smag og en intens aroma, som gør, at den træder kraftigt igennem i de retter, hvor den bliver brugt. Den sælges både fra markeder og privat ved vejkanten, og ellers går familierne selv i skoven og samler den.
I Italien griller man ofte hatten af svampen i hel tilstand og spiser den som en steak, men her har vi valgt at hakke den og lade den fyldige smag blande sig med de andre ingredienser til en sauce, du kun kan blive forfalden til.

TIP: Pas på med ikke at overdøve den herlige aroma fra Karl Johan svampene. Derfor anbefaler vi at krydre Pappardelle med Karl Johan svampe mildt med salt og peber – og så måske komme et drys parmesan over, men ikke for meget. Retten bliver endnu mere lækker, hvis du hakker lidt bredbladet persille fint og kommer over hver portion.

Pappardelle med Karl Johan svampe

Varenummer (SKU): DK1531 Kategorier: ,

Pappardelle med Karl Johan svampe

Dehydreret og vakuumpakket for optimal bevaring af smag og aroma. Læs mere om dehydrering.

Ingredienser:
Æggepasta (durumHVEDE (semolina), æg (min. 20%)) 95%, Karl Johan svampe (Boletus edulis) 4%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), hvidløg, persille. Indeholder GLUTEN. Kan indeholde spor af MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ. Alle ingredienserne er købt tørrede.

Nettovægt: 200 g
Tilberedt: Ca. 850 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi: 1533 kJ / 366 kcal
Fedt: 2 g
– heraf mættede fedtsyrer: 1 g
Kulhydrater: 77,9 g
– heraf sukkerarter: 1,1 g
Protein: 13 g
Fibre: 4,5 g
Salt/Sodium: 1,6 g/659,2 mg

Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.

Fremgangsmåde

1) Bring 700 ml vand og 2 spsk. ekstra jomfru olivenolie i kog i en gryde.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring ved medium varme i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 12 minutter). Tilsæt 1 suppeskefuld kogende vand for et mindre al dente resultat. Tilsæt salt, lad det stå 1 minut og ibland 1-2 spsk. varmt vand før servering med en smørklat.

TIP: Tilføj godt med revet parmesanost.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pappardelle med Karl Johan svampe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prøv også..

  • Kartoffelmos med Karl Johan svampe

    Kartoffelmos med Karl Johan svampe

    Mad til 2 portioner

    65,00DKK
  • Risotto med asparages og porre

    Risotto med asparges og porre

    Mad til 2 portioner

    65,00DKK