Rødbedepasta er en herlig variant af den klassiske italienske spise. Du får en flot farve på tallerkenen og samtidig høster du masser af rødbedens sundhedsfordele.
Rødbedepasta giver farve på tallerkenen og er et rigtig lækkert tilbehør til Bonzo’s simreretter, både de veganske og gryderetterne med kød. Pastaen får sin flotte røde farve, idet vi tilsætter rødbede til dejen, inden den færdiggøres, og dermed får du både farven og fordelene fra rødbeden.
Det gælder generelt, at grøntsager med stærke og kraftige farver er særligt sunde, fordi de er fyldt med antioxidanter – stoffer, som er med til at styrke dit immunforsvar og medvirker til, at vitaminer og andre stoffer bevarer deres styrke og ikke nedbrydes, inden din krop får gavn af dem.
Rødbeder er brugt i køkkenerne over hele verden, og faktisk går rødbedens historie mere end 3.000 år tilbage som dyrket grøntsag. Når smager på en rå rødbede, kan du godt fornemme, at den er i familie med de andre planter i bedefamilien – både bladbeder og sukkerroer. Så rødbeden er ud af en meget nyttig plantefamilie, som mennesket har udnyttet gennem en lang periode.
Rødbeder er ikke alene fyldt med antioxidanter – de er også spækket med vitaminer og mineraler. Ikke mindst jern er en essentiel del af rødbeden. Dertil kommer, at den er fiberrig, så den er med til at give dig en sund og velfungerende mave.
Bonzo’s pasta med rødbeder passer godt til alle vore simreretter, og ikke mindst børnene vil synes det er sjovt at få serveret den røde pasta, som giver et flot farvespil, når den bliver anrettet. Smagsmæssigt kan rødebedepasta tåle lidt modspil, så prøv den eksempelvis til Bonzo’s gullasch eller kødboller. Pynt evt. hver portion med nogle ekstra grøntsager, for eksempel kogte gulerødder i skrå bjælker eller persillerod vendt med lidt smør og finthakket persille.
Bonzo’s Sidedish serie består af flere forskellige slags skønne pasta af høj kvalitet. Du finder også vores populære majspasta, urtepasta og fuldkornspasta.
Vi kan også anbefale vores populære majspasta, urtepasta og fuldkornspasta.

Tina –
Wow, sikke en smag og farve… Flot og eksklusivt – også når man skal have gæster. Så er den sund på samme tid 🙂