Rødbedepasta

(1 kundeanmeldelse)

28,00DKK

Prøv også..

 • Ragout al Paccantino

  Ragout al Paccantino

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Majspasta

  Majspasta

  400 g

  28,00DKK
 • Chili con Carne ret

  Chili con Carne

  Mad til 2 personer

  60,00DKK

400 g

Rødbedepasta er en herlig variant af den klassiske italienske spise. Du får en flot farve på tallerkenen og samtidig høster du masser af rødbedens sundhedsfordele.

Rødbedepasta giver farve på tallerkenen og er et rigtig lækkert tilbehør til Bonzo’s simreretter, både de veganske og gryderetterne med kød. Pastaen får sin flotte røde farve, idet vi tilsætter rødbede til dejen, inden den færdiggøres, og dermed får du både farven og fordelene fra rødbeden.

Det gælder generelt, at grøntsager med stærke og kraftige farver er særligt sunde, fordi de er fyldt med antioxidanter – stoffer, som er med til at styrke dit immunforsvar og medvirker til, at vitaminer og andre stoffer bevarer deres styrke og ikke nedbrydes, inden din krop får gavn af dem.

Rødbeder er brugt i køkkenerne over hele verden, og faktisk går rødbedens historie mere end 3.000 år tilbage som dyrket grøntsag. Når smager på en rå rødbede, kan du godt fornemme, at den er i familie med de andre planter i bedefamilien – både bladbeder og sukkerroer. Så rødbeden er ud af en meget nyttig plantefamilie, som mennesket har udnyttet gennem en lang periode.

Rødbeder er ikke alene fyldt med antioxidanter – de er også spækket med vitaminer og mineraler. Ikke mindst jern er en essentiel del af rødbeden. Dertil kommer, at den er fiberrig, så den er med til at give dig en sund og velfungerende mave.

Bonzo’s pasta med rødbeder passer godt til alle vore simreretter, og ikke mindst børnene vil synes det er sjovt at få serveret den røde pasta, som giver et flot farvespil, når den bliver anrettet. Smagsmæssigt kan rødebedepasta tåle lidt modspil, så prøv den eksempelvis til Bonzo’s gullasch eller kødboller. Pynt evt. hver portion med nogle ekstra grøntsager, for eksempel kogte gulerødder i skrå bjælker eller persillerod vendt med lidt smør og finthakket persille.

Bonzo’s Sidedish serie består af flere forskellige slags skønne pasta af høj kvalitet. Du finder også vores populære majspasta, urtepasta og fuldkornspasta.

Vi kan også anbefale vores populære majspastaurtepasta og fuldkornspasta.

Varenummer (SKU): DK1241 Kategorier: ,

Rødbedepasta serveringsforslag

Rødbedepasta med ragout al paccantino
Ragout al Paccantino med rødbedepasta

Stærkt farvede grøntsager er fyldt med antioxidanter og dermed meget sunde. Vi har i vores Bonzo Sidedish rødbedepasta tilsat god og sund rødbede til durumpasta.
Servér eksempelvis denne utroligt flotte pastavariant sammen med vores smagfulde Ragout al Paccantino fra Bonzo Vegan på en bund af grønne asparges og et lunt stykke brød.

Tip: Top retten med lidt revet parmesanost og friske krydderurter.

Om rødbedepasta

Tilberedning rødbedepasta:
Koges i 8-10 min. i rigeligt, letsaltet vand, og drænes herefter. Serveres varmt som klassisk tilbehør til Bonzo simreretter eller fx koldt i pastasalat.

Ingredienser rødbedepasta:
Italiensk økologisk durumhvede*, semolina (98,1%), økologisk rødbede (1,9%), vand.
*Gluten allergene.

Kan indeholde spor af spelt, rug, havre, soja og sesam.

Vægt:
400 g

Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.

1 anmeldelse af Rødbedepasta

 1. Tina

  Wow, sikke en smag og farve… Flot og eksklusivt – også når man skal have gæster. Så er den sund på samme tid 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prøv også..

 • Chili con Carne ret

  Chili con Carne

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Ragout al Paccantino

  Ragout al Paccantino

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Majspasta

  Majspasta

  400 g

  28,00DKK