Urtepasta

(2 kundeanmeldelser)

28,00DKK

Prøv også..

 • Boeuf Bourguignon

  199,00DKK
 • Arrabiata

  Arrabiata

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Vegansk Bolognese

  Mad til 2 personer

  60,00DKK

350 g

Pasta med urter er fyldt med Italiens klassiske krydderurter; basilikum, hvidløg og persille. Den aromatiske pasta giver dig et stort forspring i køkkenet, når menuen står på italiensk mad.

Urtepasta findes i et hav af varianter. Både som her, hvor pastaen er tilberedt med de aromatiske krydderurter direkte i pastadejen, og i form af aromatiske saucer, hvor en mere neutral pasta tilberedes med skønne saucer.

Med Bonzos urtepasta kan du få glæden ved de skønne italienske krydderurter, der giver dig duften af sommer i køkkenet, samtidig med, at du kan tilberede en enkel sauce måske blot med tomat. Ved at bruge en pasta med urter får du et forspring i køkkenet, så du hurtigt får et velsmagende måltid på tallerkenen.

Pasta er basismad, og derfor er det vigtigt, at den er sund og god for maven. I vores urtepasta er der ikke mindre end 5,6 g fibre pr. 100 g, så du får alt det bedste af den italienske durumhvede, som er den hvede, der anvendes til italiensk pasta. Det er en ”hård” hvede med stort indhold af gluten, som opstår, når kornet får masser af sol i løbet af vækstsæsonen.

Pasta med urter går godt sammen med en enkel tomatsauce. Derudover er den et perfekt match som tilbehør til en række af Bonzos gryderetter. Prøv for eksempel at kombinere den med Bonzos franske Boeuf Bourguignon. Urtepastaens basilikumnoter går fantastisk sammen med den smagsfyldte kødsauce.

Urtepasta er også en god ledsager til andre af Bonzos simreretter, hvor tomat er en vigtig ingrediens i saucen. Suppler eventuelt serveringen med ekstra grøntsager, hvis du synes, de passer til retten, og giv gerne et drys friske krydderurter til at give smagen et yderligere boost fra den italienske sommer.

Har du rigtig travlt en dag, eller er budgettet lidt stramt, er urtepasta fremragende vendt i olivenolie, hvori du har stegt et par fintskårne hvidløgsfed ved blid varme. Drys med parmesan og friskhakket persille – det er en lækker og nem aftensmad.

Urtepasta er ikke den eneste spændende og sunde pasta, som Bonzo kan byde på. Vi har også en smagfuld majspasta, rødbedepasta og fuldkornspasta måske lige noget for dig.

Varenummer (SKU): DK1388 Kategorier: ,

Urtepasta serveringsforslag

Urtepasta med grøntsager
Ragout al Paccantino med urtepasta

I vores Urtepasta fra Bonzo Sidedish har vi taget vores durumpasta og tilsat persille, basilikum og hvidløg.
Denne spændende og smagsfyldte kombination gør den helt ideel til eksempelvis vores Ragout al Paccantino fra Bonzo Vegan, der med sin bløde smag fra auberginer og peberfrugter får perfekt modspil af pastaens krydderurter.

Tip: Servér retten sammen med avocado dryppet med lidt citronsaft og top anretningen med friske timiankviste.

Om urtepasta

Tilberedning urtepasta:
Koges 8-10 min. i rigeligt, letsaltet vand.
Serveres varmt som klassisk tilbehør til Bonzos simreretter.

Ingredienser urtepasta:
Italiensk økologisk durumhvede*, semolina (98%), økologisk mix af aromatiske krydderurter 2% (persille, hvidløg, basilikum), vand.
*Gluten allergene.
Kan indeholde spor af spelt, rug, byg, havre, soja og sesam.

Vægt:
350 g

Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.

2 anmeldelser af Urtepasta

 1. Tina

  Smager godt og har en flot farve! Og så er den både økologisk og sundere end den traditionelle pasta 🙂

 2. Emil Mikkelsen

  Spændende og anderledes pasta 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prøv også..

 • Arrabiata

  Arrabiata

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Vegansk Bolognese

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Boeuf Bourguignon

  199,00DKK