Pennette med Arrabiata

65,00DKK


Pennette med smagfuld, klassisk Arrabiata med bid og varme, sådan som italienerne foretrækker den. Tilberedt: Ca. 750 g

Mad til 2 portioner

Arrabiata betyder ’vred’ på italiensk, og navnet passer godt til denne ret. Den er fyldt med varme krydderier og chili, som giver et ekstra kick til smagen, lidt ekstra temperament – ja, måske ligefrem vrede – forstået på den gode måde, at der kommer gang i følelserne med denne ret.

Pennette er en lille udgave af den velkendte pastatype, penne. De kaldes også mostaccioli og er en pastatype, som fremstilles uden æg, sådan som traditionen er i det sydlige Italien.

Nyd denne ret, som den er, eller tilføj lidt revet parmesan eller tilsvarende vegansk variation. Du kan også give retten et ekstra spark med friskhakkede krydderurter, som drysses på hver portion. Brug for eksempel hakket persille, basilikum eller salvie – det spreder duft i køkkenet og giver dig et ekstra skud vitaminer.

TIP: Prøv med et drys med friskhakket chili for at give retten yderligere spark og bid.

Bonzo er vilde med vegansk mad – så meget, at næsten hele One Pot serien er 100% vegansk.

Varenummer (SKU): Dk1869 Kategorier: , ,

Pennette med Arrabiata

Dehydreret og vakuumpakket for optimal bevaring af smag og aroma. Læs mere om dehydrering.

Ingredienser:
Pasta (durumHVEDE (semolina), vand 12,5%, peperoncino 0,5%) 85%, tomat 10%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karljohan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), peberfrugt, løg, gulerod, hvidløg, persille, purløg. Indeholder GLUTEN. Kan indeholde spor af MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA og SESAMFRØ.

Nettovægt: 200 g
Tilberedt: Ca. 750 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi: 1520 kJ / 363 kcal
Fedt: 1 g
– heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrater: 74,2 g
– heraf sukkerarter: 7,6 g
Protein: 13 g
Fibre: 5,1 g
Salt/Sodium: 1,7 g/666 mg

Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.

Fremgangsmåde

1) Bring 650 ml vand og evt. 2 spsk. olie i kog i en stor slip-let gryde eller pande.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 12 minutter). Tilsæt en smule kogende vand for en blødere konsistens. Smag til med krydderier, tilsæt 1-2 spsk. varmt vand før servering. Dryp med olivenolie.

FLEXITAR TIP: Under tilberedningen tilsættes evt. 4 ansjoser i olie. Servér med brødcroutoner.