Perlespelt

(1 kundeanmeldelse)

35,00DKK

Prøv også..

 • Perlebyg

  Perlebyg

  500 g

  35,00DKK
 • Fagioli al forno

  Fagioli al Forno

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Poulet aux Morilles fra Bonzo

  Poulet aux Morilles

  239,00DKK

500 g

Perlespelt er en skøn udgave af, hvad der ofte betegnes som en ældgammel hvedetype – spelt kaldes også urhvede.

Perlespelt. Er det ikke et skønt navn? Det synes vi hos Bonzo, og velvalgt er navnet også, for perlespelt er en art af den oldgamle hvedesort, spelt, der som førnævnt også kaldes urhvede. Vi har altså at gøre med en hvedesort, som mennesket har dyrket helt fra oldtiden, og som nu har fået en renæssance i det moderne køkken.

Vores perlespelt består af de bedste, solmodne kerner af spelt, som er nænsomt poleret, så de får det perle-agtige udseende. Vi har nænsomt forkogt kernerne for dig. Det er både med til at bevare de gode indholdsstoffer i spelten og betyder, at tilberedningstiden hjemme i dit køkken bliver kortere. Du skal blot koge kernerne i ti minutter – så er de klar til at blive spist.

Perlespelt har en fyldig og mild smag, som gør den velegnet både som tilbehør og som ingrediens i eksempelvis en middags- eller frokostsalat med lidt ruccola salat og bagte rodfrugter.

Perlespelt rummer mange kostfibre, og sammen med det ret høje indhold af protein betyder det, at du er mæt i lang tid, når du spiser perlespelt. Fibrene gør også godt i din mave – en sund mave begynder ikke mindst med fiberrig kost, som giver dit fordøjelsessystem noget at arbejde med.

Perlespelt er også fyldt med gode vitaminer og mineraler. Blandt andet B12-vitamin, som ikke mindst er vigtigt at få, hvis du er veganer, og kalium, fosfor, jern, zink, mangan, kobber og selen, som er godt for dine muskler, dit blod og din hjerne.

Perlespelt er som nævnt et fortræffeligt tilbehør – ikke mindst til Bonzos færdigretter, hvor du kan vælge både med eller uden kød, som du foretrækker det.

Prøv også vores havrekerner, hvedekerner og perlebyg.

Varenummer (SKU): DK1210 Kategorier: ,

Perlespelt serveringsforslag

Perlespelt med kødboller og tomatsauce
Kødboller i tomatsauce med perlespelt

Perlespelt fra Bonzo Sidedish går fremragende til vores berømte Kødboller i tomatsauce fra Bonzo Classic. Med den protein- og fiberrige perlespelt får du et velsmagende, solidt og nærende tilbehør til de italiensk-inspirerede kødboller.

Tip: Drysser du lidt friskklippet basilikum over, får du både det grønne drys og en ekstra smag af italiensk sommer.

Om perlespelt

Tilberedning perlespelt:
Koges i ca. 10 min. i letsaltet vand (2 dl vand til 1 dl perlespelt). Serveres varmt som tilbehør til Bonzos simreretter eller fx koldt i salater.

Ingredienser perlespelt:
100% økologisk forkogt perlespelt*.
*Gluten allergene.
Kan indeholde spor af soja og sesam.

Vægt:
500 g

Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.

1 anmeldelse af Perlespelt

 1. William Poulsen

  Meget specielt og anderledes end, hvad jeg normalt lige går og spiser, men det var nu meget lækkert. Det tilførte retten lidt mere smag og så føltes det rigtig sundt.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prøv også..

 • Fagioli al forno

  Fagioli al Forno

  Mad til 2 personer

  60,00DKK
 • Perlebyg

  Perlebyg

  500 g

  35,00DKK
 • Poulet aux Morilles fra Bonzo

  Poulet aux Morilles

  239,00DKK