Poulet aux Morilles

199,00DKK

Der er i øjeblikket længere leveringstid på denne vare.


Poulet aux Morilles – kylling med morkler – er en fornem ret fra det franske borgerkøkken, som du nu kan nyde i en raffineret og meget velsmagende udgave fra Bonzo Brasserie. Varm indholdet af glasset med den klassiske ret i en gryde og servér – og du har reddet din familie og dine venner et meget kvalificeret måltid.

Mad til 2-3 personer

Poulet aux Morilles fra Bonzo Brasserie er en på én gang raffineret og rustik ret. Vi anvender kyllingekød af bedste kvalitet og kobler det med den fremragende spisesvamp, morkel, og resultatet er et måltid i særklasse. Og samtidig er det et enkelt og uprætentiøst måltid, fordi vi såmænd blot bruger det bedste, som den franske landmand og den franske natur kan byde på – kyllinger fra bæredygtigt opdræt og svampe fra naturen.

I Danmark kender vi ikke så meget til at spise morkler, men svampekendere jubler, når de en gang imellem finder den fornemme svamp i naturen. Hatten er ganske speciel – opdelt i en masse kamre, som gør, at svampen er let genkendelig. Til gengæld er den ikke ret almindelig, så det er en stor glæde, når man finder den. I det sydlige Europa er den mere udbredt, og derfor finder vi også flere retter med denne svamp, og den mest klassiske af disse retter er denne – Poulet aux Morilles.

Kød, svampe og smagfulde urter bliver braiseret i rødvin og simrer stille og roligt møre, mens saucen optager saft og kraft fra ingredienserne. Kalvefond og et skud tomatpuré, der steges af på panden for at give den helt rigtige smag, giver yderligere kraft til retten.

Til serveringen kan du med fordel kigge på hylden med Bonzos Sidedish udvalg. For at yde denne herlige kyllingeret størst muligt retfærdighed, vil vi foreslå et ret smagsneutralt tilbehør. Det kan for eksempel være den glutenfri majspasta, bulgur eller kogte hvedekerner, sådan at I bedst muligt får fremhævet smagen af kyllingekødet og de aromatiske svampe. Hvis du vælger at tilberede pasta, er det en god idé at koge pastaen halvt mør i en gryde med letsaltet vand og derefter komme den drænede pasta over i retten med Poulet aux Morilles og lade pastaen koge mør i saucen. Så bliver pastaen perfekt og smagen mest fyldig.

Servér også gerne en enkel, grøn salat til eller tilbehør som haricots verts eller friskkogte ærter. Prøv også vores populære Osso Buco.

Tilberedning af Poulet aux Morilles:
Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm under omrøring.

Opbevaring Poulet aux Morilles:
Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt.
Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab i op til 4 dage.

Næringsdeklaration Poulet aux Morilles

Varenummer (SKU): DK1760 Kategorier: ,

Poulet aux Morilles indeholder

Ingredienser Poulet aux Morilles:
Kyllingekød (oprindelse: Frankrig) 43%, FLØDE, hele og ituskårne morkler (morchella) 12%, solsikkeolie, MÆLK, salt, hvidvin (SULFITTER), løg, champignoner, hvidløg, peber, SMØR, MEL, bouquet garni/friske urter, morkelaroma (0,08%).

Vægt:
750 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi 795 kJ/189 kcal
Fedt 14 g
– heraf mættede fedtsyrer 4,0 g
Kulhydrat 3,0 g
– heraf sukkerarter 1,9 g
Protein 13 g
Salt 0,8 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Poulet aux Morilles”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *