Risotto alla Toscana med spinat

65,00DKK


Risotto med spinat er skøn risotto med Carnardiris og en sand klassiker i det toscanske køkken. Tilberedt: Ca. 800 g

Mad til 2 portioner

Vidste du, at der er mere end 40.000 forskellige rissorter i verden? Ud af dem har vi valgt en enkelt – nemlig Carnardi – til denne risotto, som er en klassiker fra det smukke Toscana. Carnardi er en de bedste sorter til risotto.
Den afrundede ris har nemlig en perfekt sammensætning af stivelse, som gør, at den både kan koge ud og bevare et bid, sådan som det skal være i en perfekt risotto.

Italienerne elsker spinat, og derfor er det naturligt, at den også har fundet vej til risottoen, hvor den både giver en flot farve og et skud vitaminer til retten.
Servér risottoen som selvstændig ret, måske med revet parmesan på toppen, eller servér den som tilbehør til eksempelvis stegt fisk eller kylling. Kom eventuelt lidt rejer eller muslinger i retten og gør den til en festlig hovedret også til hverdag!

TIP: Prøv med et drys af friskhakket, bredbladet persille på hver portion. Risottoens milde smag får et ekstra pift med det grønne drys – og du får et ekstra skud vitaminer og mineraler, som persille er rig på.

Bonzo er vilde med vegansk mad – så meget, at næsten hele One Pot serien er 100% vegansk.

Varenummer (SKU): DK1890 Kategorier: , ,

Risotto alla Toscana med spinat

Dehydreret og vakuumpakket for optimal bevaring af smag og aroma. Læs mere om dehydrering.

Ingredienser:
Carnardi ris 93%, spinat 4%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), løg, persille.
Kan indeholde MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ, TUN, BLÆKSPRUTTE og ÆG. Indeholder ikke tilsat glutaminat (smagsforstærker), kemiske tilsætningsstoffer eller stoffer afledt fra dyr.

Nettovægt: 200 g
Tilberedt: Ca. 800 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi: 1452 kJ / 347 kcal
Fedt: 0,1 g
– heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrater: 76 g
– heraf sukkerarter: 0,1 g
Protein: 6,1 g
Fibre: 0,6 g
Salt/Sodium: 1,6 g/647,3 mg

Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.

Fremgangsmåde

1) Bring 700 ml vand og 2 spsk. olie i kog i en stor slip-let gryde eller pande.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 18 min.). Tilsæt en smule kogende vand for en blødere konsistens. Smag til med krydderier, tilsæt 1-2 spsk. varmt vand før servering. Dryp med olivenolie.

FLEXITAR TIP: Servér med 1 tsk. gorgonzola-ost og en smule nødder.