Risotto Carnaroli med artiskok

64,00DKK


Tilberedt: Ca. 800 g / Mad til 2 portioner

En risotto med artiskok er mad fra Norditalien, når det er bedst. Risottoen har baggrund i, at der i århundreder er blevet dyrket ris på Po-sletten, hvor floden Po løber fra Alperne ud mod havet. Her er der næringsrig jord, som nemt kan overrisles, så risen har perfekte vækstvilkår.

Gennem tiden er der udviklet flere ideelle sorter af ris, der passer godt til risotto. En af den er Carnaroli, som er en kort, rund ris, der får den rette cremede konsistens, når den tilberedes – men stadig bevarer et bid, så du ikke spiser risengrød, når du spiser risotto, men i stedet nyder en dejlig, cremet ret med struktur.

Artiskokken giver en aromatisk og blid smag, og du kan nyde risottoen som den er med et drys parmesan, eller du kan nyde den som tilbehør til stegt fisk, kød eller fjerkræ.

FLEXITAR TIP: Når risottoen er færdig, kan den dryppes med limesaft og tilsættes 80 g stegt skinke i tern. Servér med friskrevet parmesan.

Bonzo er vilde med vegansk mad – så meget, at næsten hele One Pot serien er 100% vegansk.

Varenummer (SKU): DK 2026 Kategorier: ,

Risotto Carnaroli med artiskok

Dehydreret og vakuumpakket for optimal bevaring af smag og aroma. Læs mere om dehydrering.

Ingredienser:
Carnaroliris (92%), artiskokker (4%), salt, persille, hvidløg, sort peber, ekstra jomfru olivenolie.
Kan indeholde spor af gluten, mandler, hasselnødder, selleri, soja, sesamfrø.Indeholder ikke glutaminat (smagsforstærker), kemiske tilsætningsstoffer eller stoffer afledt fra dyr.

Nettovægt: 200 g
Tilberedt: Ca. 800 g

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 1445 kJ / 352 kcal
Fedt 0,2 g
– heraf mættede fedtsyrer 0,0 g
Kulhydrat 75,4 g
– heraf sukkerarter 0,0 g
Protein 6,0 g
Fibre 0,3 g
Salt 1,5 g

Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.