Trofiette pasta med basilikumpesto

65,00DKK


Smagfuld italiensk ret med den særlige, snoede pastatype Trofiette fra Norditalien. Tilberedt: Ca. 800 g

Mad til 2 portioner

Trofiette er en pastatype, som stammer fra regionen Ligurien i Norditalien. Den består af små stykker pasta, som er snoet – og det er ikke blot for et syns skyld. Den snoede form giver de enkelte pastastykker en større overflade, som saucen kan binde sig til, og dermed får du en fantastisk smagsoplevelse.

Basilikumpesto er ligeledes en specialitet fra Norditalien. Basilikum stødes sammen med blandt andet olivenolie og en række krydderier til en lækker sauce, som er ideel til en enkel pastaret som denne.
Nyd den gerne med en grøn salat som starter eller som alene-ret til frokost eller aftensmad.

TIP: Prøv med et drys af friskrevet parmesanost eller tilsvarende vegansk variant på hver portion.

Bonzo er vilde med vegansk mad – så meget, at næsten hele One Pot serien er 100% vegansk.

Varenummer (SKU): DK1876 Kategorier: , ,

Trofiette pasta med basilikumpesto

Dehydreret og vakuumpakket for optimal bevaring af smag og aroma. Læs mere om dehydrering.

Ingredienser:
Pasta (durumHVEDE (semolina), vand 12,5%, tørret spinat 3%) 94%, basilikum 2%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), pinjekerner, hvidløg. Indeholder GLUTEN.
Kan indeholde spor af MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ, TUN, BLÆKSPRUTTE og ÆG. Indeholder ikke tilsat glutaminat (smagsforstærker), kemiske tilsætningsstoffer eller stoffer afledt fra dyr.

Nettovægt: 200 g
Tilberedt: Ca. 800 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi: 1565 kJ / 374 kcal
Fedt: 2,3 g
– heraf mættede fedtsyrer: 0,2 g
Kulhydrater: 72,4 g
– heraf sukkerarter: 1,9 g
Protein: 13,1 g
Fibre: 3,6 g
Salt/Sodium: 1,6 g/649 mg

Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.

Fremgangsmåde

1) Bring 700 ml vand og 2 spsk. olie i kog i en stor slip-let gryde eller pande.
2) Tilføj posens indhold og lad det småkoge under omrøring i 1 minut.
3) Læg låg på og lad det simre, til størstedelen af vandet er absorberet (ca. 16 minutter). Tilsæt en smule kogende vand for en blødere konsistens. Smag til med krydderier, tilsæt 1-2 spsk. varmt vand før servering. Dryp med olivenolie.

FLEXITAR TIP: Servér evt. ekstra jomfru olivenolie og revet parmesan.