Når klimaet tæller

Vegan familiekasse

(10 kundeanmeldelser)

399,00DKK

Prøv også..

 • Vegan Smagepakke

  Gratis forsendelse

  Mad til 10 personer

  300,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Vegansk Forrådskasse

  LIMITED EDITION

  Gratis levering til døren

  590,00DKK
  Tilføj til kurv

3 måltider til 4 personer

Denne veganske familiemåltidskasse giver 3 skønne og sunde veganske måltider til en familie på 4 (12 portioner i alt).
Alle Bonzos retter er certificeret veganske, så de opfylder alle krav til en ægte vegansk ret.
Vores simreretter er nænsomt henkogte, så retterne har bevaret alle de sunde vitaminer, næringsstoffer og smagsnuancer sikkert i glassene. Alt er uden tilsætningsstoffer af nogen art og helt naturligt.

Kassen indeholder 6 glas med i alt 3 forskellige simreretter samt 2 spændende slags tilbehør, som også er klar på 10 minutter. Hvert måltid udgør 1 kg mad, dvs. 250 g pr. person.

Et måltid kan strækkes over flere dage. Glassenes holdbarhed er omtrent 30 måneder. Opbevar dem ikke i direkte sollys eller over stuetemperatur. Når de er åbnet, kan de holde sig i 3-5 dage i køleskab.

Se serveringsforslag til Klima-kassen under fanen nedenfor. Velbekomme!

Varenummer (SKU): DK1432 Kategorier: , ,

 

 • 2 x Vegansk Bolognese (DK1142)
 • 2 x Chili sin Carne (DK1104)
 • 2 x Ragú di Fagioli (DK1104)
 • 1 x Bulgur & Quinoa (DK1227)
 • 1 x Pasta med urter (DK1388)

Serveringsforslag

Bonzo Vegan funghi con pomodori af bl.a. svampe og tomat sammen med økologisk urtepasta fra Bonzo Sidedish med persille, basilikum og hvidløg.
Funghi con Pomodori med urtepasta

Svampe og tomat går fantastisk sammen – også i denne klassiske, italienske ret. Funghi con Pomodori passer fantastisk til Urtepasta fra Bonzo Sidedish, som med sin smag af persille, basilikum og hvidløg supplerer retten perfekt.

Tip: Drysser du lidt friskklippet basilikum over, får du både det grønne drys og en ekstra smag af italiensk sommer.

bonzo vegan ragout al paccantino med bl.a. tomat, aubergine og peberfrugt sammen med økologisk bulgur/quinoa mix fra Bonzo Sidedish og grøn salat.
Ragout al Paccantino med bulgur/quinoa mix

Med aubergine, tomat, peberfrugt og løg som hovedingredienser, alt sammen tilsmagt i en krydret tomatsauce, er Bonzos Ragout al Paccantino et perfekt måltid, serveret med Bulgur-Quinoa mix fra Bonzo Sidedish. Blandingen af bulgur og quinoa giver både fylde og struktur til den fløjlsbløde ragout.

Tip: Servér evt. med en enkel, grøn salat, blot med en krydret olie-eddike dressing til.

Bonzo Vegan fagioli al forno med bl.a. hvide bønner, peberfrugt og tomat med en enkel, grøn salat med olie-eddike dressing og godt groft brød.
Fagioli al Forno med brød og salat

Der er kraft og styrke og en god undertone af laurbær i denne ret, der derfor passer perfekt til en simpel servering med et stykke godt, groft brød.

Tip: Prøv også at servere den med en enkel, grøn salat med olie-eddike dressing, som matcher den kraftige ret rigtig godt.

Bonzo Vegan chili sin carne med bl.a. majs, tomat, chili og bønner sammen med ristede peanuts, grøn salat og godt groft brød.
Chili sin Carne med groft brød

Chili sin Carne er en dejlig ret i sig selv, som du blot varmer op i en gryde og serverer med et godt, groft stykke brød.

Tip: Prøv at give den lidt ekstra knas med ristede peanuts og servér den med en grøn salat.

10 anmeldelser af Når klimaet tæller

 1. Franz Søe

  Sundt og nemt til overkommelige priser. Det kan vi godt lide. Ville være rart at kunne få det leveret fast, så man ikke skal bøvle med at bestille hver gang, men ellers har jeg intet negativt at sige. Også gode opskrifter med.

 2. Hanne Beck

  Super sjov og kreativ kasse, specielt aktuel her i denne tid fyldt med klimasnak. Simreretterne er skønne og smager sundt og friskt, nemt og hurtigt at lave.

 3. Martin Stokke

  Hele familien er vilde med retterne og vores datter, som er meget klimabevidst, har efterhånden sørget for hele hjemmet er vegansk fokuseret, så det er jo en fin lille kombi.

 4. Klaus Møller

  Sikke en fin, vegansk fornøjelse, der kan bruges til at lave lidt forskellige nemme men velsmagende retter. Vi køber bestemt igen 🙂

 5. Simon Berg

  Kanon lækker vegansk måltidskasse, der virkelig konkurrerer på prisen.

 6. Emil Mikkelsen

  Lækker, vegansk måltidskasse 🙂

 7. Simone Kjær

  Rigeligt med mad, sikke et fint udvalg og så en skarp pris. Det smagte også rigtig godt og blev leveret hurtig. Yderst tilfredse.

 8. Vivi Terkelsen

  Godt nok nogle lækker retter, synes ikke vi har kunne få bedre færdigretter i dette prisleje. Nemt lige at smide i en gryde og varme det op, når vi ikke har tid til at lave noget fra bunden. Af og til vælger vi dog at kombinere lidt madlavning med færdigretterne fx ved at tilføje friske krydderurter, chili og lign.

 9. Gitte Jensen

  Tak Bonzo for virkelig skønne veganske retter, hurtikt og skønt. Lige min stil. Spiser dem ofte lige fra glasset kold på noget godt brød. GUF

 10. Kim K Jönsson

  Ja vegansk skal vi alle fokuserer mere på. Klimaet tæller!!! Bonzo’s klima kasse er rigtig god at have i skabet til en hurtig gang vegansk mad som smaget vidunderligt.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prøv også..

 • Vegan Smagepakke

  Gratis forsendelse

  Mad til 10 personer

  300,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Vegansk Forrådskasse

  LIMITED EDITION

  Gratis levering til døren

  590,00DKK
  Tilføj til kurv