Vegansk Bolognese med chili

60,00DKK

Prøv også..

 • Urtepasta

  Urtepasta

  350 g

  28,00DKK
 • Chili sin Carne

  Chili sin Carne

  Mad til 2 personer

  60,00DKK

Kraftfuld, vegansk gryderet af tomater, løg, hvidløg, ærteprotein og chili.

500 g / Mad til 2 personer

Vegansk Bolognese er en fantastisk variant af den klassiske bolognese – blot har vi undladt det traditionelle kød og erstattet det af førsteklasses grøntsager, så du får en fyldig og mættende ret, som du kan servere med stolthed.
Som alle andre af Bonzos veganske retter er vores veganske bolognese forsynet med V-mærket. Det vil sige, at alle ingredienser og dermed også hele retten er certificeret vegansk. Med andre ord kan du stole 100 % på, at du har at gøre med en ægte vegansk ret.
Til retten har vi også anvendt ærteprotein. Det er med til at give retten et ekstra højt proteinindhold. Så føler du dig mæt i lang tid, og maven får noget godt at arbejde med.

Bolognese er en klassisk ret, som vi forbinder med den italienske by Bologna. Selv om byen er kendt over hele verden for sit gode køkken, er det nu lidt af en tilsnigelse, at bolognesen skulle være opfundet her, men det forhindrer os ikke i at nyde den herlige ret. Prøv den med et af Bonzos Sidedish tilbehør – for eksempel vores urtepasta, som er med til at understøtte bolognesens krydrede smag.

Hvis du foretrækker en stærkere bolognese, kan du vælge vores variant med chili. Så er der lidt mere smæk for skillingen, selv om retten ikke er dominerende stærk. Chilien er et klassisk italiensk krydderi, som anvendes både i frisk tilstand og som tørret krydderi. Den såkaldte ”pimento” indgår i et hav af italienske retter fra krydderblandinger til gryderetter som Bonzo’s veganske bolognese.

Giv retten en ekstra dimension og prøv at servere den med et godt madbrød – for eksempel focaccia med rosmarin og oliven. Det smager himmelsk.

Tilberedning af Vegansk Bolognese med Chili:
Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring:
Holdbarheden er 3 år. Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage. Læs mere om henkogning.

Varenummer (SKU): DK1685 Kategorier: , Tag:

Produktet indeholder

Ingredienser:
Tomatstykker (57%), vand, ærteprotein (4,5%), løg (3%), selleri, gulerødder, solsikkeolie, salt, hvidløg (0,5%), sort peber, oregano, chili (0,4%).

Vægt:
500 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi 336 kJ/80 kcal
Fedt 1,5 g
– heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 6,4 g
– heraf sukkerarter 3,7 g
Protein 4 g
Salt 1,1 g

Fri for:
Konserveringsmiddel

Mærkning:
V-mærke certificeret

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vegansk Bolognese med chili”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prøv også..

 • Urtepasta

  Urtepasta

  350 g

  28,00DKK
 • Chili sin Carne

  Chili sin Carne

  Mad til 2 personer

  60,00DKK