Vegansk Bolognese

60,00DKK

Prøv også..

 • Majspasta

  Majspasta

  400 g

  28,00DKK
 • Orecchiette med vegansk bolognese

  Mad til 2 portioner

  64,00DKK
 • Vegan Smagepakke

  Gratis forsendelse

  Mad til 10 personer

  300,00DKK
  Tilføj til kurv

Vegansk Bolognese er en hofret fra Bonzo. Vi har lavet to varianter – en med chili og en uden, så du kan vælge, hvor hot din aftensmad skal være. 

500 g / Mad til 2 personer

Vegansk Bolognese er en fantastisk variant af den klassiske bolognese – blot har vi undladt det traditionelle kød og erstattet det af førsteklasses grøntsager, så du får en fyldig og mættende ret, som du kan servere med stolthed.

Som alle andre af Bonzos veganske retter er vores veganske bolognese forsynet med V-mærket. Det vil sige, at alle ingredienser og dermed også hele retten er certificeret vegansk. Med andre ord kan du stole 100 % på, at du har at gøre med en ægte vegansk ret.

Til retten har vi også anvendt ærteprotein. Det er med til at give retten et ekstra højt proteinindhold. Så føler du dig mæt i lang tid, og maven får noget godt at arbejde med gennem ærternes – og alle de andre grøntsagers – gode kostfibre.

Bolognese er en klassisk ret, som vi forbinder med den italienske by, Bologna. Selvom byen er kendt over hele verden for sit gode køkken, er det nu lidt af en tilsnigelse, at bolognesen skulle være opfundet her, men det forhindrer os ikke i at nyde den herlige ret. Prøv den med et af Bonzos Sidedish tilbehør – for eksempel vores urtepasta, som er med til at understøtte bolognesens krydrede smag.

Hvis du foretrækker en stærkere bolognese, kan du vælge vores veganske bolognese med chili. Så er der lidt mere smæk for skillingen, selv om retten ikke er dominerende stærk. Chilien er et klassisk italiensk krydderi, som anvendes både i frisk tilstand og som tørret krydderi. Den såkaldte ”pimento” indgår i et hav af italienske retter fra krydderblandinger til gryderetter så som Bonzos veganske bolognese.

Giv retten en ekstra dimension og prøv at servere den med et godt madbrød – for eksempel foccacia med rosmarin og oliven. Det smager himmelsk.

Se hele Bonzos udvalg af vegansk mad og veganske retter.

Vegan bolognese

Tilberedning af Vegansk Bolognese:
Hæld glassets indhold i en gryde og opvarm gryderetten under omrøring i ca. 10 minutter.

Opbevaring af Vegansk Bolognese:
Holdbarheden er 3 år. Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage. Læs mere om henkogning.

Næringsdeklaration vegansk bolognese

Varenummer (SKU): DK1692 Kategorier: , Tag:

Vegansk Bolognese indeholder

Ingredienser:
Tomatstykker (57 %), vand, ærteprotein (4,5 %), løg (3 %), selleri, gulerødder (3 %), solsikkeolie, salt, hvidløg (0,5 %), sort peber, oregano.

Vægt:
500 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi 336 kJ/80 kcal
Fedt 1,5 g
– heraf mættede fedtsyrer 0,2 g
Kulhydrat 6,4 g
– heraf sukkerarter 3,7 g
Protein 4 g
Salt 1,1 g

Fri for:
Konserveringsmiddel

Mærkning:
V-mærke certificeret

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vegansk Bolognese”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prøv også..

 • Majspasta

  Majspasta

  400 g

  28,00DKK
 • Vegan Smagepakke

  Gratis forsendelse

  Mad til 10 personer

  300,00DKK
  Tilføj til kurv
 • Orecchiette med vegansk bolognese

  Mad til 2 portioner

  64,00DKK