Tilbud

Wineyard smagepakke

408,00DKK 300,00DKK

Rosévin er en let, lyserød vin lavet på røde druer, hvis skaller fjernes få timer efter, at gæringen er begyndt. Drueskallerne afgiver derfor ganske lidt garvesyre til mosten, og vinen får derved den karakteristiske lyserøde farve.

Traminer er en meget gammel centraleuropæisk hvidvinssort med et væld af kloner. En aromatisk druesort, der anvendes i hvide vine. Druen fungerer bedst i køligere klima, idet Traminer modner relativt tidligt, ofte med jævnt syreniveau.

Pinot Gris eller Pinot Grigio er en meget udbredt og stadig mere populær druesort. Druen er en mutation af Pinot Noir – som er en rød drue – og stammer fra Bourgogne.

Sauvignon Blanc er en af verdens mest udbredte grønne druesorter, og den står bag både søde og tørre hvidvine overalt i verden. Sauvignon Blanc anvendes med stor succes i EU.

Riesling Rhin er vel nok verdens mest undervurderede druesort. Den er tilmed en af de ældste druer – også ældre end Chardonnay. Riesling druen har en uforlignelig stil, som er i stand til at afspejle den jord, den har vokset på.

Chardonnay er verdens tredje-mest plantede vindrue og stammer oprindeligt fra Libanon. Den er druen bag de store hvidvine fra Bourgogne og Chablis i Frankrig.

  • 1 x Rosé Y18(DK1357)
  • 1 x Traminer Y18(DK1319)
  • 1 x Pinot Gris Y18(DK1302)
  • 1 x Sauvignon Blanc Y18(DK1296)
  • 1 x Riesling Rhin Y18(DK1289)
  • 1 x Chardonnay Y18(DK1272)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Wineyard smagepakke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *