Måltidskasser

Er du til veganske fristelser? Klimavenlige retter? Krydrede middage eller klassiske kødretter? Bonzos måltidskasser dækker enhver smag. Med en måltidskasse har du mad til mange dage og altid nem aftensmad inden for rækkevidde. Du kan også tegne abonnement på måltidskasserne – uden bindinger naturligvis. Så løber du aldrig tør for gode madideer.

 

Se alle måltidskasser

Måltidskasser

 

Om Bonzo

Bonzo laver de lækreste henkogte simreretter med solmodne grøntsager høstet på det optimale tidspunkt. Vores sortiment af simreretter består af Bonzo Classic og Bonzo Vegan retter.

Bonzo simreretter er lavet ved hjælp af henkogning. Vi fremstiller retten i åbne gryder, ligesom derhjemme, med brug af de bedste råvarer fra vores europæiske leverandører. Her kommer vi maden i lufttætte glas, der så steriliseres ved hjælp af damp – klassisk, enkelt og 100 % uden brug af konserveringsstoffer.

Bonzo Brasserie er en serie af klassiske retter fra det franske køkken med en enkelt afstikker til Italien. Luksusretter, som fortjener en anledning, og som giver en oplevelse, som sad I på et ægte fransk brasserie med udsigt til platanerne på torvet.

Bonzo One Pot er vores serie af retter, som hurtigt tilberedes med blot en enkelt gryde, vand og lidt olie. Retterne er hentet fra det italienske køkken, fra alle regioner af landet og rummer de bedste ingredienser. Hele serien er vegansk.

Suppler med Bonzo Sidedish, som er en serie af lækkert tilbehør.

Bonzo er mad lavet med kærlighed til de gode råvarer og den fyldige smag.

 

Mere om Bonzo

Måltidskasse fra Bonzo med klassiske og veganske færdigretter

Bonzo Familien anbefaler

Bonzo er mad lavet med følelse, af de bedste råvarer og ud fra, hvad vi selv kan lide.

Alle i hele Bonzo familien har deres egne favoritter. Mark er vild med Bonzos kødboller og vores Ragout al Paccantino. Kød eller ej? Det er ikke så vigtigt, bare det smager godt!

Tina er til vores chili, og Maria….ja, her på siden kan du læse anbefalingerne fra Bonzo familien og få gode ideer til aftensmaden.

 

Se hele sortimentet

Bonzo ApS // 3140 Ålsgårde, Danmark // E-mail: info@bonzo.dk // Tlf.: +45 20 20 27 22 // CVR-nr: 31852242