Økologisk Sidedish

Bonzo Sidedish består af 10 forskellige slags tilbehør, der passer perfekt til de forskellige Bonzo simreretter – og de tager kun 10 minutter at tilberede, fordi vi har forkogt kerner og frø for dig i forvejen. Så kombinerer du en Bonzo Sidedish med en Bonzo simreret, har du et fuldgyldigt og lækkert måltid på blot 10 minutter.

Pasta med urter

Koges i 8-10 min. i rigeligt, letsaltet vand.

 

25 kr.

 

Majspasta

Koges i 4-6 min. i rigeligt, letsaltet vand.

 

25 kr.

 

Fuldkornspasta

Koges i 10-11 min. i rigeligt, letsaltet vand.

 

25 kr.

 

Pasta med rødbede

Koges i 8-10 min. i rigeligt, letsaltet vand.

 

25 kr.

 

Bulgur og quinoa

Koges i ca. 10 min. i rigeligt, letsaltet vand.

 

35 kr.

 

Perlespelt

Koges i ca. 10 min. i letsaltet vand.

 

35 kr.

 

Perlebyg

Koges i ca. 10 min. i letsaltet vand.

 

25 kr.

 

Havrekerner

Koges ca. 10 min. i letsaltet vand.

 

35 kr.

 

Hvedekerner

Koges i ca. 10 min. i letsaltet vand.

 

25 kr.

 

Servering:

Bonzo Sidedish skaber et fuldgyldigt måltid sammen med de lækre retter fra Bonzo Classic og Bonzo Vegan. Et perfekt match.
Koges i letsaltet vand og serveres varmt som tilbehør til Bonzos simreretter eller fx koldt i salater.

Vegansk

Koges

Økologisk

Pasta Bolognese

Det er hurtigt at tilberede en Bonzo Classic ret.
Hæld glassets indhold i en gryde. Opvarm kødsovsen under omrøring og servér med friskkogt Bonzo pasta.

ARRABIATA

Varm glassets indhold i en gryde, mens du koger en portion Bonzo pasta, og servér det hele straks. Servér gerne med skiver af snackpeberfrugt, som giver et dejligt knas til retten, og pynt med frisk timian.

CHILI SIN CARNE

Varm glassets indhold i en gryde og server med lune pitabrød, friske krydderurter og evt. ekstra frisk chili. Du kan også servere retten på en bund af sprødkogt broccoli og drysse med Bonzo Sidedish Perlebyg samt evt. lidt chili i fine skiver.

KØDBOLLER I TOMAT

Hæld glassets indhold i en gryde. Opvarm sovs og boller under forsigtig omrøring. Server med kartoffelmos, Bonzo pasta eller friskkogte ris.

FUNGHI CON POMODORI

Karl Johan svampe og tomater er hovedingredienserne i denne ret, som Tante Bonzo har fundet i det klassiske italienske køkken. Servér det sammen med Bonzo Perlebyg som en fyldig og smagsfyldt middagsret.

RAGOUT AL PACCANTINO

Varm glassets indhold i en gryde og prøv fx at halvere og udhule squash og fylde dem med ragout – pynt med flækkede, grønne asparges og drys med parmesan.
Servér med pitabrød eller Bonzo Quinoa mix.