Okse gullasch

(4 kundeanmeldelser)

50,00DKK

Okse gullasch. 500 g

Mad til 2 personer uden tilbehør.
Mad til 4 personer med tilbehør.

Gullasch er en spændende ret, der kan laves på flere måder. Ungarsk Gullaschgryde er som regel en kraftig suppe, hvor den klassiske Okse Gullasch er en kraftig kødret med grøntsager.
Som alle andre af de lækre simreretter fra Bonzo er den naturligvis fri for konserveringsmiddel – og i stedet fyldt med de lækreste kvalitetsråvarer.

Bonzos klassiske Okse Gullasch serveres traditionelt sammen med kartoffelmos, men har du ikke tid eller tålmodighed til at lave kartoffelmos, har vi en række Bonzo Sidedish, som fx vores
forkogte perlebyg, som på 10 minutter er skønt tilbehør til Gullasch retten.

Tilberedning af Okse gullasch:
Hæld glassets indhold i en gryde. Opvarm okse gullaschen under omrøring.

Opbevaring:
Holdbarheden er 3 år. Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.
Læs mere om henkogning.

Varenummer (SKU): DK1012 Varekategori: Tag:

Serveringsforslag

Klassisk okse gullasch med brød, creme fraiche og ekstra grøntsager
Klassisk okse gullasch

Varm glassets indhold i en gryde og prøv fx at servere med et godt og groft stykke brød, en skefuld creme fraiche som i Ungarn og evt. ekstra grøntsager.

Se opskrift

Gullasch suppe med bouillon serveret med brød og friskhakket persille
Gullasch suppe

Tilsæt en god bouillon, til du har den konsistens, du gerne vil have, og nyd din suppe med brød og et drys friskhakket persille.

Produktet indeholder

Ingredienser:
Oksekød i tern (72 %), vand, hvedemel*, salt, kartoffelstivelse, sukker, krydderier, tørrede grøntsager (1 %, løg, gulerødder), naturlig aroma, farve (karamel).
*Gluten allergene

Vægt:
500 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi 813 kJ/194 kcal
Fedt 16,0 g
– heraf mættede fedtsyrer 8,0 g
Kulhydrat 1,5 g
– heraf sukkerarter 0,6 g
Protein 11,0 g
Salt 0,9 g

Fri for:
Konserveringsmiddel

4 anmeldelser af Okse gullasch

  1. Thomas Ravn

    Smager friskt og lækkert og skønt med den lange holdbarhed, så vi i huset ikke skal gå og spekulere.

  2. julie

    smager så godt med brød til!

  3. Emil Mikkelsen

    Er vild med simreretter, men nogle gange er der bare ikke tid til at bruge hele dagen på at forberede dem. Lækkert med et sundt og velsmagende alternativ.

  4. Knud Have

    Bonzos Gullasch er kødrig og sammen med kartoffelmos får men ikke en bedre Gullasch. Jeg tilsætter lidt chili pulver for at få mere styrke. Det gør den sindsyg god.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *