Gullasch

(4 kundeanmeldelser)

60,00DKK

Prøv også..

  • Urtepasta

    Urtepasta

    350 g

    28,00DKK
  • Forrådskassen

    Stor, klassisk kød kasse

    4 store måltider til 4 pers.

    569,00DKK
    Tilføj til kurv
  • Hvedekerner

    Hvedekerner

    500 g

    28,00DKK

Gullasch fra Bonzo med mørt oksekød, tomat og skønne krydderier bringer dig lige ned på den ungarske steppe, hvor retten med kærlighed blev skabt.

Mad til 2 personer uden tilbehør.
Mad til 4 personer med tilbehør.

Okse Gullasch – en klassiker fra Centraleuropa, hvor kvæghyrderne på den ungarske puszta i gamle dage lavede den skønne simreret over bålet, når de var færdige med dagens dont og havde drevet kvægflokken sammen. Råvarerne havde de jo så at sige ved hånden, og også i dag er okse gullasch en ret med kødet i centrum – hele 70 % mørt oksekød er der i denne gryderet fra Bonzo.

Hemmeligheden ved en god okse gullasch er kød af høj kvalitet. Dertil kommer så de typiske krydderier, der tæller både sød og stærk paprika, kommen og peber i rigelige mængder. Paprikaen giver dybde og fylde til saucen, og kommen giver den helt særlige smag og duft, som kendetegner en ægte gullasch.

I Ungarn bliver en okse gullasch ofte spist som suppe, og det kan du også prøve – det er enkelt at fortynde saucen i Bonzos gullasch med en god bouillon. Kom så meget i, at du synes, konsistensen er rigtig og prøv din egen udgave af en ungarsk gullaschsuppe. Spis med et godt madbrød til.

Men du behøver nu ikke lave vores gryderet om til en suppe! Spis den som den er, opvarmet i en gryde, så duft og aroma rigtig træder frem. Klassisk serveres okse gullasch med en klat creme fraiche på toppen af hver portion. Det smager rigtig godt. Du kan også bruge flødeskum – så får du en mildere og rundere smag.

Gullasch serveres ofte med en god kartoffelmos til. Hvis du vil variere mosen, kan du koge stykker af selleri og eventuelt andre rodfrugter som for eksempel persillerod og pastinak med – det giver en lækker, smagfuld og sund kartoffel/urtemos.

Bonzo Okse Gullasch er også rigtig fin sammen med pasta – for eksempel vores majspasta eller urtepasta fra Bonzo Sidedish, eller med Bonzo’s forkogte hvedekerner.

Pynt gerne hver portion med et grønt drys af friske krydderurter. Det smager godt og giver et ekstra skud vitaminer.

Bonzos Gullasch er simremad helt fri for konserveringsmiddel og fyldt med kvalitetsråvarer.

TIP: Gullasch serveres traditionelt med kartoffelmos og smager fantastisk sammen med Bonzos kartoffelmos med løg og spinat.

Tilberedning af gullasch:
Hæld glassets indhold i en gryde. Opvarm okse gullaschen under omrøring.

Opbevaring af gullasch:
Holdbarheden er 3 år. Opbevares tørt, mørkt og ikke for varmt. Efter åbning opbevares varen tillukket i køleskab op til 4 dage.

Henkogning – læs mere herom.

Gullasch næringsdeklaration

Varenummer (SKU): DK1012 Kategorier: , Tag:

Gullasch serveringsforslag

Gullasch med brød, creme fraiche og ekstra grøntsager
Klassisk okse gullasch

Varm glassets indhold i en gryde og prøv fx at servere med et godt og groft stykke brød, en skefuld creme fraiche som i Ungarn og evt. ekstra grøntsager.

Se opskrift

Gullasch suppe med bouillon serveret med brød og friskhakket persille
Gullasch suppe

Tilsæt en god bouillon, til du har den konsistens, du gerne vil have, og nyd din suppe med brød og et drys friskhakket persille.

Gullasch indeholder

Ingredienser:
Oksekød i tern (72 %), vand, hvedemel*, salt, kartoffelstivelse, sukker, krydderier, tørrede grøntsager (1 %, løg, gulerødder), naturlig aroma, farve (karamel).
*Gluten allergene

Vægt:
500 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi 813 kJ/194 kcal
Fedt 16,0 g
– heraf mættede fedtsyrer 8,0 g
Kulhydrat 1,5 g
– heraf sukkerarter 0,6 g
Protein 11,0 g
Salt 0,9 g

Fri for:
Konserveringsmiddel

4 anmeldelser af Gullasch

  1. Thomas Ravn

    Smager friskt og lækkert og skønt med den lange holdbarhed, så vi i huset ikke skal gå og spekulere.

  2. julie

    smager så godt med brød til!

  3. Emil Mikkelsen

    Er vild med simreretter, men nogle gange er der bare ikke tid til at bruge hele dagen på at forberede dem. Lækkert med et sundt og velsmagende alternativ.

  4. Knud Have

    Bonzos Gullasch er kødrig og sammen med kartoffelmos får men ikke en bedre Gullasch. Jeg tilsætter lidt chili pulver for at få mere styrke. Det gør den sindsyg god.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Prøv også..

  • Urtepasta

    Urtepasta

    350 g

    28,00DKK
  • Hvedekerner

    Hvedekerner

    500 g

    28,00DKK
  • Forrådskassen

    Stor, klassisk kød kasse

    4 store måltider til 4 pers.

    569,00DKK
    Tilføj til kurv