Pennette med Karl Johan svampesauce

65,00DKK


Pennette med Karl Johan svampe sauce er fornem italiensk ret, som indeholder svampen der også var den svenske konge Karl Johan den 14.’s livret. Tilberedt: Ca. 750 g

Mad til 2 portioner

Nyd den indbydende pastatype, pennette, som er en mindre udgave af de velkendte penne, sammen med garnituren af blandt andet Karl Johan svampe. En klassisk italiensk ret, som er tillavet med en af de råvarer, som vort sydeuropæiske broderfolk elsker allermest; Karl Johan svampe, eller Porcini, som de hedder på italiensk.

Porcini betyder ’lille gris’, og navnet hentyder både til svampekødets faste struktur og den dybe umamismag, som svampen har. Det er ikke uden grund, at italienerne hver eftersommer drager på tur i skovene og samler den velsmagende svamp. De både tørrer den til senere brug og anvender den frisk i mange retter, både som her i en klassisk pastaret eller i fx risotto.

Buon appetito!

TIP: Prøv med et drys af friskhakket, bredbladet persille på hver portion. Du får et ekstra skud vitaminer og mineraler, som persille er rig på.

Bonzo er vilde med vegansk mad – så meget, at næsten hele One Pot serien er 100% vegansk.

Varenummer (SKU): DK1852 Kategorier: , ,

Pennette med Karl Johan svampesauce

Dehydreret og vakuumpakket for optimal bevaring af smag og aroma. Læs mere om dehydrering.

Ingredienser:
Pasta (durumHVEDE (semolina), vand 12,5%) 93%, Karl Johan svampe (Boletus edulis) 4%, vegetabilsk bouillon (havsalt, løg, Karl Johan svampe (Boletus edulis), gulerødder, ekstra jomfru olivenolie, porrer, persille, knuste SELLERIfrø, hvidløg), hvidløg, persille. Indeholder GLUTEN.
Kan indeholde spor af MANDLER, HASSELNØDDER, SOJA, SESAMFRØ, TUN, BLÆKSPRUTTE og ÆG. Indeholder ikke tilsat glutaminat (smagsforstærker), kemiske tilsætningsstoffer eller stoffer afledt fra dyr.

Nettovægt: 200 g
Tilberedt: Ca. 750 g

Næringsdeklaration pr. 100 g:
Energi: 1493 kJ / 357 kcal
Fedt: 1 g
– heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kulhydrater: 71,8 g
– heraf sukkerarter: 2 g
Protein: 12,7 g
Fibre: 3,7 g
Salt/Sodium: 2 g/811,6 mg

Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt.